Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Entrega de diplomes als participants del programa Noves Oportunitats per a Joves

Diplomes noves oportunitats 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.12.18 13:30
La sala d’actes de l’edifici de La Cooperativa va acollir la setmana passada l’acte d’entrega de diplomes als participants en les primeres activitats del programa Noves Oportunitats per a Joves. L’Ajuntament de Torelló s’ha adherit a la segona edició d’aquest programa, liderat per AMPANS i la Fundació Intermèdia, i que té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu a joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen.

El projecte consta de diferents fases que inclouen formació en competències bàsiques i en coneixements transversals a partir de dinàmiques relacionades amb el voluntariat, el món audiovisual, l’àmbit artístic, esports i tastets de diferents famílies professionals.

La setmana passada, els joves que hi participen van acabar un primer període en què van dur a terme tastets professionals on van poder adquirir competències bàsiques de diversos àmbits: electricitat, robòtica, pintura i art urbà. Per aquest motiu, juntament amb el grup que realitza aquest programa a la ciutat de Vic, el passat 26 de novembre cada jove va rebre un diploma que acreditava que havia adquirit els coneixements d’aquests tastets professionals.

Ara, el programa entra en una nova etapa en què s’acompanyarà als joves participants en l’obtenció del graduat d’Educació Secundària, que es fa des de l’Institut Obert de Catalunya. A més, i de forma paral·lela, els joves faran una formació a mida en fabricació mecànica (a La Salle de Manlleu) o en auxiliar educatiu en el lleure (a Quiràlia).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: