Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Setmana Mobilitat 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.09.18 12:07
L’Ajuntament de Torelló s'afegeix aquest any a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que té lloc a tot el continent del 17 al 22 de setembre. En el cas de Torelló, s'han previst diverses activitats, que tindran lloc entre el divendres 21 i el dissabte 22 de setembre. Divendres al matí hi haurà una bicicletada escolar i dissabte els actes es concentraran a la plaça Nova, amb protagonisme pels vehicles elèctrics. Les activitats les organitza l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat s’iniciaran divendres 21 de setembre, al matí, amb una bicicletada dirigida als alumnes de 6è de totes les escoles del municipi. El recorregut, d'uns 7 quilòmetres i mig de distància, combinarà trams urbans i no urbans. L’inici del recorregut serà a la zona del Firal amb final a l’antic camp de futbol del Montserratí.

Pel que fa a la jornada del dissabte 22 de setembre, s’organitzaran diverses activitats durant el matí a la Plaça Nova. Els actes començaran a les 10 i inclouran proves amb vehicle elèctric i a partir de les 11, un taller bàsic de manteniment i reparació de bicicletes. El taller serà gratuït i obert a tots els públics, però cal inscripció prèvia al correu info@gesbisaura.cat o al telèfon 938592226.

Per cloure la jornada, a les 12 h al foyer del Teatre Cirvianum, tindrà lloc una xerrada sobre “mobilitat emergent” a càrrec de la cooperativa Som Mobilitat. Durant l'acte, també s'explicaran les propostes de mobilitat sostenible que impulsa aquesta cooperativa.

A més, durant tot el matí, la policia local de Torelló mostrarà a la ciutadania el seu nou vehicle elèctric.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: