Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Molta participació en la festa i assemblea veïnal de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada

Assemblea La Cabanya 17122019 1
Ampliar en una finestra emergent
Assemblea La Cabanya 17122019 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.12.19 10:56
Aquest passat diumenge al matí es va celebrar al parc de La Cabanya l'assemblea veïnal del barri de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada, en un acte que va estar precedit d'una festa popular organitzada des de l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament en col·laboració amb la nova associació de veïns del barri. Durant tot el matí hi va haver una bona participació i, en el moment de l'assemblea, hi van prendre part un centenar de persones.

L'Ajuntament de Torelló va organitzar aquest acte després que aquest any no se celebrés la festa major del barri. Els diners de la subvenció municipal que s'hi destinava es van reservar i es van invertir en aquesta activitat, per tal que repercutís en el veïnat del barri. La matinal va començar amb una xocolatada i també es va fer un taller per a infants i hi va haver animació amb inflable, futbolí humà i rocòdrom.

Al punt del migdia va començar l'assemblea veïnal de barri, que va comptar amb la participació d'un centenar de persones i la presència de l'alcalde, Marçal Ortuño i els regidors de Participació Ciutadana, Xavier Lozano; el de Serveis Territorials, Medi Ambient i Habitatge, Adrià Jaumira; i el d'Esports, Obres, Espai Públic i Manteniment i Salut Pública, David Sánchez. Durant l'acte es van presentar les persones que volen tornar a impulsar l'associació de veïns i que van expressar la seva voluntat de treballar pel barri. També es van plantejar diversos reptes i propostes de present i futur per a la ciutadania de la Joanot Martorell, la Cabanya i La Caçada. Van sorgir temes de mobilitat, mobiliari urbà, urbanisme o civisme, entre altres aspectes a millorar.

Aquestes assemblees veïnals s'aniran repetint de manera periòdica pels diferents barris del municipi amb la voluntat que serveixin per recollir les necessitats i les idees de la ciutadania per millorar el dia a dia de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: