Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament inicia el IV Pla Municipal d'Igualtat per la ciutadania i convida a tothom a participar-hi

Data de publicació: 31.10.19 15:33
L’Ajuntament de Torelló inicia el seu IV Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania, vigent pel període 2020-2024, amb l'objectiu de marcar les línies estratègiques i les accions d’igualtat de gènere que s’han de dur a terme en el municipi a curt, mig i llarg termini. S'han previst diversos grups de treball, entre ells, una trobada oberta a tota la ciutadania pel pròxim dimecres 13 de novembre.

Les accions que contindrà aquest IV Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania es decidiran després d'analitzar diversos àmbits relacionats, entre d'altres aspectes, amb el compromís amb la igualtat de gènere, les accions contra les violències masclistes i la LGBTIfòbia, el treball i la conciliació, el lideratge i participació de les dones o l'associacionisme i acció social.

Per fer possible aquesta anàlisi de dades, s'ha iniciat un procés participatiu que comptarà amb diferents grups de treball. En aquests grups, s'avaluaran les accions realitzades en el marc de l'anterior Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania (2014-2018) i es recolliran necessitats, interessos i percepcions de cara al nou pla.

El dimecres 13 de novembre, a partir de les 8 del vespre, a la sala d'actes de La Cooperativa, es farà un d'aquests grups de treball, que està obert a totes les entitats i ciutadania del municipi que hi vulgui participar.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: