Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comunicat de l'Ajuntament de Torelló de suport als alcaldes de Sant Pere i Sant Vicenç

Data de publicació: 23.09.19 18:11
L'Ajuntament de Torelló vol mostrar públicament el seu suport als alcaldes de Sant Pere i Sant Vicenç, Jordi Fàbrega i Èric Sibina, davant del tracte amenaçant i coaccionador que han rebut aquest matí per part de la Guàrdia Civil, durant l'actuació policial d'escorcoll i detenció d'un veí de Sant Pere de Torelló en el marc de l'operació ordenada per l'Audiència Nacional.

Els alcaldes, i també els periodistes que cobrien l'operatiu d'aquest matí, han estat identificats pels agents i, en el cas de Jordi Fàbrega i Èric Sibina, han estat advertits que se'ls faria responsables de qualsevol mobilització de suport que es pogués convocar com a incitadors de tumults.

Des de l'Ajuntament de Torelló es consideren aquestes amenaces inadmissibles i es recorda que es tracta de representants públics escollits democràticament per la ciutadania, que davant l'alarma generada pel desplegament policial eren allà precisament per interessar-se per la situació de les persones afectades. El nostre rebuig més enèrgic a la manera i la forma d'actuar de la Guàrdia Civil durant l'operatiu d'aquest matí i el nostre suport als detinguts i a les seves famílies.

Finalment, convidem a la ciutadania de Torelló a sumar-se a la concentració de suport a les persones detingudes per la Guàrdia Civil que s'ha convocat per aquesta tarda (19.30 h), a la plaça Major de Vic.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: