Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dissabte, Torelló passarà la nit en blanc en la setena edició de la Nit de Botigues

Presentació Nit Botigues 2019
Ampliar en una finestra emergent
Nit de Botigues 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.07.19 15:44
Avui al migdia s'ha fet a la plaça Nova la presentació de la setena edició de la Nit de Botigues, la festa nocturna del comerç a Torelló, que es farà aquest dissabte 13 de juliol, a partir de les 8 del vespre. La Nit de Botigues l'organitza l’àrea de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració dels botiguers i de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). Enguany hi participaran 62 establiments comercials i la temàtica escollida és la Nit Blanca.

Durant la presentació l'alcalde, Marçal Ortuño, ha destacat la voluntat del nou equip de govern de sumar esforços i treballar conjuntament per impulsar el teixit comercial de Torelló. En aquest sentit, la regidora de Comerç, Mercè Faja, ha remarcat la importància de mantenir un teixit comercial viu amb iniciatives com la Nit de Botigues. També ha estat l'encarregada d'explicar alguns dels detalls de la vetllada de dissabte, com ara la participació de 62 botigues de Torelló, la majoria dels set carrers del nucli antic que obriran els comerços, però també algunes d'altres zones del municipi que per unes hores es traslladaran al centre del poble. L’activitat es concentrarà sobretot a la plaça Nova, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, la plaça Jacint Verdaguer, la plaça Vella, el carrer Capsavila o els 4 Cantons.

La temàtica d'aquesta edició serà la Nit Blanca. El guarniment de cada carrer estarà relacionat amb aquesta temàtica i es faran activitats com ara sortejos, tallers, demostracions i altres actes que seran sorpresa i no es desvetllaran fins dissabte a la nit.

A la presentació d'aquest migdia també ha intervingut Jordi Jaumira, en nom de l'Agrupació de Comerciants de Torelló. Ha explicat que per ells aquest és un dels plats forts de l'any perquè els permet 'donar-se a conèixer i vendre al mateix temps'. També ha parlat de l'espai gastronòmic km0, que estarà ubicat a la plaça Vella i del sorteig de dos caps de setmana a escollir que faran entre tot el públic que compri durant la Nit de Botigues.

La setena Nit de Botigues de Torelló també comptarà amb la participació de diverses entitats: l'Agrupació de Comerciants de Torelló, l'ANC Vall del Ges, els Deixebles de Sant Feliu i Osona Contra el Càncer. Les botigues estaran obertes des de les 8 del vespre i a partir de les 12 de la nit l'activitat es traslladarà a la plaça Nova, on es farà el sorteig de premis de la recent campanya 'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir'. La jornada acabarà amb el concert de fi de festa a càrrec del grup Rock Square.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: