Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Consistori Infantil tanca la legislatura presentant dues rutes per conèixer l'arbrat de Torelló

Cloenda Consistori Infantil 2019 I
Ampliar en una finestra emergent
Cloenda Consistori Infantil 2019 II
Ampliar en una finestra emergent
Cloenda Consistori Infantil 2019 III
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.06.19 14:37
El Consistori Infantil de Torelló ha tancat la legislatura del curs 2018-2019 aquest matí, amb la celebració del ple de cloenda al Teatre Cirvianum. L’acte ha comptat amb l’assistència de tots els alumnes de 6è de Primària de les escoles de Torelló, i ha estat presidit per l’alcalde, Santi Vivet. Els regidors i regidores infantils han exposat les conclusions del treball que han elaborat aquest any, basat en l'estudi de l'arbrat del municipi i la confecció de dues rutes per visitar alguns dels exemplars més singulars.

El Consistori Infantil 2018-2019 va començar a treballar el passat mes de novembre amb l'encàrrec de fer un estudi sobre la diversitat d'arbres que hi ha a Torelló i l'objectiu de localitzar i difondre els exemplars més singulars situats prop de les cinc escoles del municipi. Fruit d'aquesta feina, s'han pogut elaborar dues rutes que permeten a qualsevol ciutadà fer un recorregut per Torelló resseguint una trentena d'espècies d'arbres de les més de 80 que hi ha identificades al municipi.

El ple de cloenda d'aquesta legislatura del Consistori Infantil ha començat amb la salutació de l'alcalde i la presentació dels regidors davant dels seus companys de les escoles Vall del Ges, Fortià Solà, Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata. Posteriorment, els regidors han fet una lectura conjunta de la 'Declaració dels Drets dels infants' i s'ha iniciat l'exposició de les dues rutes, amb la presentació inicial a càrrec del tècnic de Medi Ambient de l'ajuntament, Pere Rifà. Cada escola ha explicat les característiques de dos dels arbres que havien estudiat, mentre es visualitzava la ruta en què havien treballat. L'objectiu final i la intenció de l'ajuntament és que aquestes dues rutes es puguin editar i difondre com un valor turístic i ecològic del municipi.

En les seves intervencions finals, tant l’alcalde Santi Vivet, com la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell, han agraït la feina feta als regidors i regidores i han destacat que aquest curs s'ha arribat a la desena edició del Consistori Infantil de Torelló. Durant el ple, també s'han passat imatges d'una de les accions que s'han fet durant la legislatura, la pintada d'un ecomural sota el pont de Malianta.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: