Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló va acollir la Jornada d'intercanvi d'experiències d'Escoles Verdes d'Osona

Trobada Escoles Verdes
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.03.19 15:22
Ahir dimecres al matí, Torelló va acollir la Jornada d'intercanvi d'experiències d'Escoles Verdes d'Osona. Es tracta d'una trobada que es fa cada dos anys i que enguany es va desenvolupar entre el Museu de la Torneria, La Cooperativa i el Mercat Municipal. El regidor de Medi Ambient, Manel Romans va participar en l'acte de benvinguda als alumnes i professors, entre ells, als representants de les escoles de Torelló.

A partir d'aquí, alumnes i professors presents a la trobada van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències. També es van fer treballs individuals en l'estand que tenia cada escola i reflexions en grup que van culminar amb una acció de comunicació ambiental al Mercat Municipal. A la placeta del Mercat es va fer el dinar i el comiat de la trobada.

El projecte d’Escoles Verdes vol ajudar als centres educatius a incorporar aspectes del medi ambient i la sostenibilitat en tots els àmbits del centre i fer-ne partícip a tota la comunitat educativa. L’adhesió de les escoles de Torelló, i de la resta de municipis de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, data del 2003. Per tant, aquest curs 2018-2019, fa 16 anys. El projecte Escoles Verdes es va iniciar arreu de Catalunya fa 20 anys.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: