Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una vintena de denúncies per acabar amb l’incivisme de l’oci nocturn

Data de publicació: 24.09.20 18:18
L’Ajuntament ha organitzat, els dos darrers caps de setmana, un dispositiu policial per tal de posar fre a les molèsties que l’oci nocturn està causant al casc antic de la població. Així, efectius de la Policia Local han instruït, en aquests dos caps de setmana, prop d’una vintena de denúncies per comportaments inadequats relacionats amb l’oci nocturn.

Concretament, el balanç de l’actuació sobre l’oci nocturn i els possibles botellots al centre de Torelló és de 7 denúncies per no dur mascareta, 4 denúncies per beure alcohol al carrer, 4 denúncies per causar aldarulls i molèsties i 1 denúncia per obstaculitzar les tasques dels agents. Per altre cantó, també es van interposar 2 denúncies a un establiment del casc antic per subministrar alcohol a menors.

Aquesta actuació forma part de la campanya que promou l’Ajuntament per reduir les molèsties de l’oci nocturn al casc antic, ja que des de l’estiu s’havia detectat un increment de conductes incíviques les nits del cap de setmana al centre de la població.

La campanya té dues línies, una vessant més pedagògica a mig termini, amb accions didàctiques i informatives; i una vessant més immediata, de caràcter punitiu. La intenció és donar-hi continuïtat per tal d’erradicar l’incivisme de l’oci nocturn, objectiu per al qual, en el futur, es podria comptar amb el suport dels Mossos d’Esquadra.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: