Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló acollirà el dissabte 20 de juliol l'última prova local del Circuit 3x3 català de bàsquet

Circuit 3x3 Torelló juliol 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.07.19 09:57
La sala d'actes del Pavelló Municipal d'Esports va acollir ahir al migdia la presentació de l'última prova local del Circuit 3x3 català de bàsquet que es disputarà a Torelló el pròxim dissabte 20 de juliol, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). La prova es farà sota l'impuls del Club Bàsquet Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño i del regidor d'Esports, David Sánchez. També hi van assistir la presidenta del CB Torelló, Rosa Saborit, el directiu de la FCBQ, Josep Maria Rofés i el tècnic de la Federació, Carles Carnicero.

La roda de premsa va començar amb la intervenció de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, que va agrair a la Federació Catalana haver apostat per segon any per Torelló i al CB Torelló la feina que fan durant tot l'any i, en especial, per acollir aquesta prova de nivell nacional. L'alcalde també va reflexionar sobre els valors que aporta el bàsquet en l'àmbit formatiu i educatiu. A més, va explicar que per aquesta edició ja es disposa de la Sala Polivalent, que es podria fer servir com a pla B en cas d'inclemències meteorològiques.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol, el directiu Josep Maria Rofés i el tècnic, Carles Carnicero, van lloar la feina del CB Torelló i van explicar que en aquesta segona edició del Circuit 3x3 català de bàsquet s'ha augmentat el nombre de seus, tot i les dificultats de calendari per compaginar-ho amb les lligues regulars. La de Torelló serà l'última prova local abans de les finals, que es disputaran a Barcelona el 27 de juliol.

Finalment, la presidenta del CB Torelló, Rosa Saborit va detallar algunes de les novetats per aquesta edició, en la que es preveu la participació d'un centenar d'equips. Els participants tindran entrada lliure a la piscina, hi haurà inflables i també la pista de la plaça Vella, on es disputaran les finals. En el cas de les categories júnior i sènior, les finals es retransmetran per televisió a La Xarxa. Pel que fa a la zona esportiva, és on hi haurà la majoria de pistes, quatre d'elles al lloc que ocupava l'antiga Carpa, amb un millor paviment per la disputa dels partits.

Les inscripcions per la prova del Circuit 3x3 català de bàsquet de Torelló encara estan obertes en el següent enllaç: https://3x3.basquetcatala.cat/torello2019/

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: