Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Setmana amb tres activitats i una nova exposició a les biblioteques de Torelló

Exposició Cap + Art (juny 2019)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.06.19 12:48
La setmana que avui comença es presenta intensa a les biblioteques de Torelló, amb tres activitats i una exposició previstes en els pròxims dies. Des d'avui mateix, dia 10 i fins al 20 de juny ja es pot visitar a la biblioteca Dos Rius la mostra 'Cap+Art. Un quadre, un conte'. Dimecres dia 12 hi ha programades dues sessions de contes, una per a infants a la biblioteca del barri de Montserrat i una per adults a la Dos Rius. I dijous a la tarda es presentarà, també a la biblioteca Dos Rius, el projecte educatiu Riu de Sora, gestionat per la cooperativa La Llera.

Des d'avui dilluns i fins al 20 de juny, la biblioteca Dos Rius acull una nova exposició, titulada 'Cap+Art. Un quadre, un conte', a càrrec d'Anna Puigdomènech i Pep Homar. La mostra es pot visitar en l'horari d'obertura de la biblioteca.

Dimecres dia 12 de juny, hi ha programades dues sessions de contes, les dues a càrrec de Ferran Martín. A les 6 de la tarda, a la biblioteca del barri de Montserrat, explicarà 'Contes d'aire, sorra i mar', per a infants d'1 a 4 anys. I a les 19.30 h, a la biblioteca Dos Rius, s'adreçarà a públic adult per explicar-los contes 'Entre el tabú i lo sagrat'.

Finalment, el dijous 13 de juny, a les 6 de la tarda, la biblioteca Dos Rius acollirà l'acte de presentació de l'experiència del projecte educatiu de Riu Sora, a càrrec de la cooperativa de treball La Llera.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: