Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El calendari de Torelló 2019 està dedicat a imatges antigues de festes del municipi

Data de publicació: 20.12.18 09:58
Com cada any, l’Ajuntament de Torelló edita un calendari personalitzat. En aquesta ocasió, el Calendari de Torelló 2019 està dedicat a imatges antigues de festes del municipi. En els diferents mesos, apareixen fotos de la dècada dels 70 i 80 del segle passat amb festes com el Carnaval, el Mercat del Trasto o Rocaprevera.

En el calendari també hi apareixen celebracions que ara ja no es fan, com la Fira de Sant Andreu o ubicacions que han canviat molt amb el pas dels anys, com la piscina municipal descoberta o el barri de Montserrat durant la seva Festa Major. La majoria de les imatges que hi apareixen són de la col·lecció del torellonenc d'adopció Àngel Marginedas, cedides a l'Arxiu Municipal i corresponen a l'època en què feia de fotògraf pel Setmanari Torelló.

Al llarg d’aquesta setmana s’està fent la distribució del calendari, que és una iniciativa del Pla de Barris i de l'Àrea de Participació Ciutadana i Informació. Per tal d’arribar al màxim de famílies, la distribució s’està fent a les escoles de la població, així com al Casal Cívic, al Torelló Jove, a la Biblioteca, al Pavelló i també a les oficines municipals.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: