Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Setmana de taller Bibliolab i Hora del Conte per als més menuts a la Biblioteca Dos Rius

Imatge Hora conte desembre 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.12.18 11:31
La Biblioteca Dos Rius acollirà aquesta setmana dues activitats dirigides al públic infantil i juvenil. El dimecres 12 i el divendres 14 de desembre, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc una nova edició del Bibliolab, aquesta vegada amb un taller de cinema d'animació dirigit a infants i joves majors de 9 anys. I el dijous 13 de desembre, a les 6 de la tarda, l'Hora del Conte per als més menuts, dirigida a infants de 0 a 3 anys i amb Gina Clotet i la seva narració amb objectes com a protagonista.

En aquest cas, l'Hora del Conte per als més menuts es farà a la sala infantil de la Biblioteca Dos Rius. Gina Clotet hi explicarà el conte 'El cargol i l'herbeta de poniol', amb una narració amb objectes dirigida a infants de 0 a 3 anys en família.

Pel que fa al taller Bibliolab, en aquesta ocasió estarà dedicat al cinema d'animació i concretament a la tècnica Stop-Motion, que consisteix en capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que, visualitzant-les ràpidament, hom creu que l'objecte es mou. Com que es tracta d’objectes reals en moviment, queden descartats els dibuixos animats o les animacions per ordinador.

El taller va dirigit a infants majors de 9 anys i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: