Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament assumeix la gestió del BusNit que portarà assistents al Carnaval a una dotzena de pobles de la comarca

Data de publicació: 17.02.20 14:38
Amb motiu del Carnaval de Terra Endins, es torna a organitzar el BusNit per facilitar els desplaçaments dels participants procedents de diversos municipis de la comarca. La novetat és que aquest any, la gestió del Bus Nit l’assumeix directament l’Ajuntament de Torelló.

El servei s’estructura en quatre rutes en direcció a una dotzena de pobles, en dues franges horàries, a les 4 i a les 5.30 h de la matinada. Els busos sortiran del carrer del Ter, davant de Can Cata. La línia Nord anirà cap a Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Alpens. La línia Oest cap a Sant Hipòlit de Voltregà, Olost i Prats de Lluçanès. La línia Sud cap a Manlleu, Vic oest i Taradell. I la línia Est cap a Roda de Ter, Folgueroles, Calldetenes i Vic est. S’han escollit com a destí del BusNit aquests municipis a la vista de la demanda de places d’anys anteriors.

A l’hora de comprar el bitllet cal reservar l’horari que s’utilitzarà. El tiquet es podrà comprar a la mateixa web del Carnaval al preu de 5,5 euros, fins al dimecres 19 de febrer.

En el cas que el BusNit no arribi a un determinat municipi però hi hagi un nombrós grup de gent interessat, cal adreçar-se a l’organització abans del 16 de febrer (torellojove@ajtorello.cat), per estudiar la possibilitat d’ampliat les rutes.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: