Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

AlTer Cinema projecta aquest dijous la pel·lícula sueca 'El Cairo confidencial'

El Cairo confidencial
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.01.20 13:35
Aquest dijous 9 de gener, a les 9 del vespre, el cinema el Casal de la plaça Nova acollirà la projecció del film ‘El Cairo confidencial’, en una nova proposta cinematogràfica d'AlTer Cinema. 'El Cairo confidencial' és un thriller suec amb guió i direcció de Tarik Saleh, que es projectarà en versió original subtitulada. La pel·lícula, de l'any 2017, va obtenir premis als festivals de Sundance (EUA), Seminci (Valladolid), Guldbagge (Suècia) i va estar nominada als Cèsar. Dijous vinent, 16 de gener, nova cita amb el cinema a Torelló: projecció de la pel·lícula 'El viatge de la Marta', dins del cicle Gaudí.

Noureddine, un detectiu corrupte però amb un futur brillant dins el cos de policia, vol fer-se ric en comptes de seguir els principis ètics de la seva feina. Ell mateix es descobrirà després de ser enviat a l’hotel Nile Hilton, on ha aparegut el cadàver d’una dona.

La propera cita d'AlTer cinema serà el dijous 16 de gener, amb la proposta del Cicle Gaudí de cinema català. En aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula 'El viatge de la Marta', de Neus Ballús.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: