Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

15 usuaris d'ADFO Torelló gaudeixen de la primera jornada d'esport adaptat

Vela adaptada 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Vela adaptada 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.09.19 13:51
Aquest dimecres va tenir lloc a Mataró la primera jornada d'esport adaptat, organitzada per la Diputació de Barcelona i que va permetre a 15 usuaris de Torelló de l'Associació Diversitat Funcional d'Osona (ADFO) gaudir d'una jornada d'esport i lleure amb la vela i el mar com a protagonistes. Tècnics de la regidoria d'esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

La jornada va tenir lloc a l’Escola Vela Mataró, Associació Esportiva de Vela Accessible i Vela per a Tothom. Les 15 persones que van participar en la jornada (no poden ser més per qüestions de logística i normativa), van poder pilotar i gaudir en petits velers, malgrat que feia un dia esplèndid però amb poc vent, i pujar en embarcacions motores.

Posteriorment, el grup va dinar a les instal·lacions del mateix port de Mataró. La següent activitat prevista en aquestes jornades serà el dia 3 d’octubre, amb un dia d’hípica adaptada que es farà a Santa Perpètua de Mogoda.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen a grups de persones amb discapacitat la possibilitat de gaudir d'una jornada de contacte amb el mar o amb el món del cavall, amb els beneficis que això els hi suposa.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: