Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Aplec de Rocaprevera inicia avui un intens programa d'activitats

Cartell Rocaprevera 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.09.19 09:06
Des d'avui divendres 13 i fins dilluns 16 de setembre, Torelló acull la celebració de les tradicionals festes de Rocaprevera. El santuari serà l'eix central d'un extens programa d'activitats que han estat preparades pels Pabordes de Rocaprevera.

Divendres dia 13 s'inauguraran les tradicionals exposicions i, a la nit, s'ha programat un espectacle de Impro-imitació al teatre del Casal. L'endemà dissabte, s'inicien els tres dies amb més activitats. En aquesta primera jornada hi haurà activitats com el concurs de tir al plat, la 3a cursa atlètica Rocaprevera, la cercavila de gegants i nans, les bitlles catalanes o dos concerts, amb el Cor Lerània i Deixebles Band.

Pel que fa a diumenge, matí de trobada d'intercanvi de plaques de cava, ball de gegants i nans i sardanes de protagonistes. A la tarda, espectacle infantil amb el mag Xule i, a la nit, actuació del grup 'Paracaigudistes Acústics'.

Finalment dilluns, serà el torn de la caminada popular, el taller de gegants, el concurs de baldufes o la cloenda de la Festa-Globus dels desitjos, entre altres activitats.

També hi haurà els habituals actes religiosos i diumenge i dilluns estarà en funcionament el carrilet.

Amb motiu de les celebracions de Rocaprevera, el dilluns 16 de setembre serà festa local a Torelló.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: