Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Festa Major encara el tram final amb l'estrena del Pescant la Lluna i la diada de Sant Feliu

Cartell Pescant la Lluna
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.07.19 14:11
La Festa Major de Torelló afronta els últims tres dies de gresca amb diverses activitats destacades, entre elles, la primera edició del Pescant la Lluna, que es farà avui dimecres, amb el sopar popular a partir de les 9 de la nit i l'espectacle que començarà pels volts de dos quarts d'11 de la nit a la plaça Vella. Demà, diada de Sant Feliu, hi haurà els actes més populars com el passant i el ball de gegants i nans, a més de sardanes, teatre, el concert i el ball de Festa Major. També s'ha incorporat al programa de dijous la Festa Holi, que es va ajornar dissabte per la pluja.

La primera edició del Pescant la Lluna tindrà lloc aquesta nit, amb un sopar popular que començarà a les 9 de la nit a la plaça Vella. Des d'aquest mateix indret, s'iniciarà l'espectacle i la cercavila per anar a pescar la Lluna, en una nit que inclourà moltes sorpreses.

Pel que fa a la jornada de demà dijous, diada de Sant Feliu, hi ha moltes activitats previstes, començant pel passant de gegants i nans, a partir de dos quarts d'11 del matí a la plaça Nova. A partir de les 11, s'iniciarà la jornada de portes obertes al Museu de la Torneria i a dos quarts d'1 del migdia tindrà lloc el tradicional ball de gegants i nans a la plaça de la Vila. Per primer any, hi haurà sis ciutadans acompanyats d'infants menors de 10 anys que podran veure el ball des del balcó de la Casa de la Vila, gràcies a les places cedides per regidors del consistori.

A la tarda, serà el torn dels Deixebles d'Acer, a partir de les 4 darrere del pavelló. A les 5 començaran els jocs de fusta i la festa de l'escuma als jardins Vicenç Pujol. A dos quarts de 6, audició de sardanes a la plaça Vella, mentre que la plaça Nova acollirà el concert a les 8 del vespre i el ball, a partir de les 11, tots dos actes amb la Cobla Orquestra Montgrins. També es farà la Festa Holi que es va ajornar dissabte per la pluja. Començarà a les 8 del vespre als Jardins Vicenç Pujol.

Joan Pera representa 'Alguns neixen estrellats' al Cirvianum

A les 6 de la tarda del dia de Sant Feliu, el Teatre Cirvianum acollirà la representació de l'obra 'Alguns neixen estrellats', basada en la popular sèrie de la BBC que es va emetre a TV3 als anys 80 amb el nom de 'N'hi ha que neixen estrellats'. Joan Pera i David Olivares seran els protagonistes d'un espectacle en què Pera homenatja alguns dels còmics més emblemàtics dels darrers temps: una barreja explosivament hilarant.

El protagonista, Frank Spencer, és un home amb mala sort que sempre es veu implicat en embolics i provoca desastres en tot tipus de llocs i situacions. Després d'haver doblat la veu del protagonista, Joan Pera porta la sèrie a l'escenari amb David Olivares. Tots dos oferiran un espectacle absolutament divertit que evoca alguns dels personatges més universals de la comèdia; Charlot, Mister Bean, Woody Allen, Frank Spencer, l'Inspector Closseau…

El programa d'activitats de la Festa Major de Torelló acabarà la mitjanit de divendres amb la contrarellotge per equips Riminí, a la zona de darrere del pavelló.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: