Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Porronada enceta els actes més populars de la Festa Major 2019

Presentació FM 2019
Ampliar en una finestra emergent
Cartell Festa Major 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.07.19 15:43
Amb la celebració de la Festa del Batre i la Civada, aquest dijous a les 8 del vespre, es posa en marxa el gruix d'actes de la Festa Major de Torelló 2019, amb una programació que s’allarga fins al divendres 2 d’agost. Demà divendres serà el torn del pregó, que enguany anirà a càrrec del Grup Xarxa Torelló.

Tot i que des del passat cap de setmana ja s’han celebrat diversos actes, el tret de sortida de la programació serà avui dijous, a la plaça de la Vila, quan a les 8 del vespre començarà la XXVI Festa del Batre i la Civada. Prèviament, a dos quarts de 7 de la tarda, es farà la Porronada Infantil. A partir de les 9 de la nit, tindrà lloc el sopar del Veteranot i a les 11 començarà a la plaça Vella la Festa del 25è aniversari de la Porronada.

Demà divendres, els jardins Vicenç Pujol acolliran l’acte del pregó, que el farà el Grup Xarxa Torelló. Just després, es farà el sorteig de places per veure el ball de gegants i nans del dia 1 d'agost des del balcó de la Casa de la Vila. Els Versots, la Dansa de Torelló i la Dansa dels Verds, el ball tradicional i els concerts de la zona esportiva, completaran la programació de divendres. Dissabte i diumenge seran dies de molta activitat, que es pot consultar en detall a la web de la Festa Major: http://festamajortorello.cat.

Una altra de les novetats és el Pescant la Lluna, que es farà el dimecres 31 de juliol, a partir de les 9 de la nit i que constarà d'un sopar popular i un espectacle relacionat amb la cultura popular i amb l'origen del nom amb què es coneix als habitants de Torelló, els Pescallunes. Durant els dies de Festa Major també hi haurà punts liles autogestionats i un telèfon d'atenció permanent per tal de ser un punt de suport i denúncia en possibles casos d'abusos sexistes. A més, es manté la campanya impulsada des del Torelló Jove també en altres festes per repartir ampolles d'aigua gratuïtes entre els assistents a la zona de concerts.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: