Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament va fer la presentació al veïnat del projecte de millora de l’accessibilitat del carrer de la Pau

Data de publicació: 20.05.20 15:01
L’Ajuntament va presentar als veïns i veïnes del carrer de la Pau el projecte de millora de l’accessibilitat del carrer. La presentació va tenir lloc dijous passat i es va fer per videoconferència i va comptar amb la presència de l’alcalde, Marçal Ortuño, els regidors d’Urbanisme, Adrià Jaumira, i d’Obres i Espai Públic, David Sánchez, els tècnics urbanístics municipals, i una quinzena de persones del veïnat.

Aquesta actuació urbanística, el projecte tècnic de la qual ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals, té per objecte la millora de l’accessibilitat del carrer de la Pau. En aquest vial, les dues voreres són molt estretes i el carrer no té passos de vianants adaptats, impedint que, tant les persones amb mobilitat reduïda com els vianants en general, puguin transitar-hi amb unes condicions adequades de mobilitat. D’altra banda, el paviment del carrer presenta deficiències i s’ha de renovar, alhora que s’ha constatat la necessitat de substituir una canonada de la xarxa d’aigua potable.

El projecte contempla un increment molt notable de l’amplada de les voreres (i així adaptar-les a la normativa d’accessibilitat) i els tres passos de vianants existents es remodelaran per fer-los adaptats. D’altra banda, es farà nou tot el paviment, es pintaran les places d’aparcament i es substituirà la canonada d’aigua malmesa.

El projecte té un pressupost de 147 mil euros i, en general, va ser valorat positivament per les persones assistents a la reunió virtual. Ara, un cop s’aprovi el projecte, s’iniciarà la pertinent tramitació administrativa. Tot i l’excepcionalitat de la situació actual, la idea de l’equip de govern és poder iniciar les obres de condicionament del carrer abans d’acabar l’any.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: