Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Nou servei d’assessorament especialitzat COVID-19 des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Data de publicació: 20.05.20 07:50
El Servei d’Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha posat en marxa el servei d’assessorament personalitzat COVID-19, amb l’objectiu de fomentar i donar suport al teixit empresarial del territori. Aquest nou servei va adreçat a qualsevol activitat empresarial del territori que pateixi especials dificultats per afrontar l’actual context.

Des del Servei d’Empresa es dona resposta a les necessitats d’assessorament, consultes, dubtes i inquietuds sobre qualsevol àmbit del negoci (recursos humans, econòmic-financer, processos, innovació, logística, ...); alhora que també s’ofereix un assessorament especialitzat en transformació digital (teletreball i adaptació de serveis a l’entorn digital, gestió de la informació, canals digitals per relació amb clients, visibilitat i publicitat i automatització de petits processos).

Aquest departament del Consorci compta amb la col·laboració d’experts i d’acord amb les accions d’ajuda a les empreses que sorgeixen dels organismes de foment del teixit empresarial.

Per tal de contactar amb aquest nou servei, cal adreçar-se al correu electrònic empresa@gesbisaura.cat o al telèfon 93 859 22 26.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: