Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló presenta l’Educòmetre digital a Instagram

Educòmetre Instagram
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.03.20 12:45
L’Ajuntament de Torelló ha presentat aquest dilluns, a través de les xarxes socials de la Regidoria d’Educació (UnitsxEducar), l’Educòmetre digital, el projecte de la Xarxa de Debat Educatiu de Torelló. L’Educòmetre és el resultat d’un treball realitzat per la comunitat educativa de Torelló i les regidories municipals de Joventut i Infància, Benestar Social, Educació i Esports, amb el suport de la Diputació, que té com a objectiu millorar l’educació dels joves i infants des de la vessant familiar.

Aquest projecte es va materialitzar l’any 2006 en unes fitxes desplegables per a diferents etapes d’edat dels nens, on es fan una sèrie de recomanacions tant pels fills com per les famílies. Aquestes van des d’hàbits de salut o de consum fins a d’altres com la utilització dels videojocs, amb l’objectiu de potenciar l’autonomia personal.

La Regidoria d’Educació ha volgut fer una passa més i s’ha adaptat el contingut i el format de l’Educòmetre a l’era digital. Instagram ha estat la xarxa social escollida per a poder apropar el projecte a les famílies, ja que està pensada per a ser utilitzada des dels mòbils i tauletes i perquè permet crear diferents tipus d’interacció entre els seus usuaris.

Durant aquest any es faran publicacions periòdiques d’algunes fitxes que componen l’Educòmetre i es generaran enquestes i preguntes perquè les famílies puguin interactuar de manera directa. Tota l’activitat es pot seguir a la xarxa social d’Instagram de l’Educòmetre (@educometre).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: