Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament s'adhereix a la plataforma de comerç Digiemprèn

Data de publicació: 05.03.20 13:50
La regidoria de Comerç de l'Ajuntament s'ha adherit a la plataforma Digiemprèn, creada per la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona i adreçada a totes aquelles persones que tenen un comerç físic a peu de carrer i que volen saber més sobre tot el relacionat amb la venda en línia i la possible obertura d’aquests nous canals de venda.

La plataforma permet a qualsevol persona que tingui un comerç al municipi accedir a uns vídeos anomenats 'Miniguies', de pocs minuts de durada, i a 'Cursos especialitzats' per realitzar en línia i de diferents temàtiques però relacionats sempre amb el món del comerç.

Tots els cursos estan pensats per fer-los a ritme de cadascú, amb vídeos i material descarregable, fòrums de participació i contacte directe amb el professorat especialitzat, adaptat a diferents dispositius mòbils i amb certificats d’aprofitament. I són totalment gratuïts.

La regidoria de Comerç ha difós la informació de Digiemprèn entre els establiments del municipi i també es farà l'acompanyament dels comerços que facin servir la plataforma per formar-se. Mitjançant el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i al mateix temps que Torelló, també s'han adherit a Digiemprèn les poblacions de Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Sant Vicenç de Torelló.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: