Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Marc Parrot presenta 'Refugi', en un peculiar escenari a la plaça de la Vila

MarcParrot
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.02.20 11:20
Marc Parrot presenta, aquest dissabte a Torelló, el seu treball ‘Refugi’, en una experiència diferent. El concert, a la curta distància, es farà dins una iurta (carpa de circ), instal·lada a la plaça de la Vila. Diumenge, el grup Xarxa tornarà a presentar el seu espectacle ‘Els tres mosqueters’.

Marc Parrot presenta una proposta nova i suggeridora, el seu treball ‘Refugi’, un espectacle íntim i personal que té lloc en una petita iurta de 9 metres de diàmetre (carpa de circ de Los Galindos), que s’instal·larà a la plaça de la Vila. Amb la direcció escènica de Los Galindos, el músic trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. El concert serà d'aforament reduït i se’n faran dues sessions: a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre.

Amb el públic assegut en 360º, el fons de l’escenari esdevé la grada del davant i al mateix temps que l’espectador veu els músics, també veu les cares de la resta d’assistents al concert, en una experiència nova i única en cada representació.

Amb direcció artística de Bet Garrell i Marcel Escolano, de Los Galindos, Marc Parrot estarà acompanyat amb els músics Dani Ferrer i Lluís Cartes a la pista.

Diumenge, a les 6 de la tarda, serà el torn del grup Xarxa que presentarà una de les seves darreres produccions: ‘Els Tres Mosqueters’, amb direcció de Jordi Torres.

En el camp del cinema i de la televisió, ‘Els tres mosqueters’ han estat adaptats moltíssimes vegades. En l’adaptació del grup Xarxa, els protagonistes tornen a ser nenes i nens que volen reviure les aventures de personatges tan atractius i mítics com D’Artagnan, Athos, Porthos i Aramis, enfrontats al totpoderós cardenal Richelieu.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: