Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La cooperativa 20 Cops Endins presenta el seu projecte CuEmE a l'equip de govern de l'Ajuntament

Cueme visita Cooperativa 1
Ampliar en una finestra emergent
Cueme visita Cooperativa 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.02.20 13:25
L’alumnat de 5è curs de primària de l’escola Vall del Ges segueix treballant en el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola. Aquest dimarts han visitat les oficines municipals i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a l'edifici de La Cooperativa. Allà han pogut explicar el seu projecte a l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, la regidora d’Educació, Núria Montanyà i la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Faja.

Durant la trobada, l’alcalde i les regidores han explicat als alumnes el funcionament de l’Ajuntament i les tasques que desenvolupen a cada una de les àrees. Al seu torn, els infants han exposat als polítics el procés de creació de la seva cooperativa escolar, que han anomenat 20 Cops Endins. Després de redactar els estatuts, tramitar el NIF i organitzar els diferents departaments, ara estan fent un estudi de mercat i calculant els costos dels prototips dels productes que cada soci de la cooperativa ha creat artesanalment. Posteriorment, decidiran en assemblea quins seran els prototips més adients per produir i vendre al mercat setmanal de Torelló del dia 27 de maig. Una part dels beneficis que obtinguin els donaran a Mans Unides.

Per tancar l’acte, l'alumnat ha interpretat un parell de cançons dirigides pel seu tutor i professor de música, Gilbert Sandoval. Finalment, han visitat els vivers d’empreses de l’Ajuntament de Torelló.

20 cops Endins és una cooperativa creada pels alumnes de 5è amb l’objectiu d’entendre quin és el procés de creació d’una empresa cooperativa i experimentar el seu funcionament. Aquest projecte s’emmarca dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, orientat al foment de valors emprenedors com la iniciativa, l’organització, la solidaritat, la cooperació i el respecte al medi ambient. Aquest projecte està desenvolupat i coordinat per l’escola Vall del Ges i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: