Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els Picats de Borgonyà s'imposen en una lluïda rua de Carnaval

Premis Carnaval 2020-1
Ampliar en una finestra emergent Foto: Arnau Jaumira
Premis Carnaval 2020-2
Ampliar en una finestra emergent Foto: Arnau Jaumira
Premis Carnaval 2020-3
Ampliar en una finestra emergent Foto: Arnau Jaumira
Data de publicació: 24.02.20 09:03
Un any més, el Carnaval de Terra Endinsva omplir de color i de festa els carrers de Torelló en una rua que va coronar la colla de Borgonyà Els Picats, que va ocupar per primera vegada el primer graó del podi, amb la proposta 'El cinquè element és aquí i els Picats de Borgonyà el venim a compartir'. El Carnaval es tancarà el dimecres 26 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina.

Després de les nits del Pullassu i de Senyoretes i Homenots, dissabte l'epicentre de la festa es va traslladar al barri de Montserrat on es van concentrar les carrosses per donar inici la rua. En total, 24 carrosses i més de 3.300 participants en una edició multitudinària del Carnaval de Terra Endins.

Darrera la colla de Borgonyà van completar el podi Els Grillats i els Enlletats. En carrosses B, la victòria va ser pels Troneres, seguits de Kin Kakau i Epotaitaié.

L'accèssit al millor vestuari va ser pels Enlletats, mentre que el de la millor sàtira va ser per Un diumenge Qualsevol. Els Picats de Borgonyà es van edur l'accèssit als millors efectes especials i el de maquillatge va ser pels Grillats.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: