Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Dispositiu de trànsit i zones d'aparcament recomanades en els accessos a Torelló amb motiu del Carnaval de Terra Endins

Aparcaments accés Manlleu 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.02.20 14:29
La Policia Local de Torelló ja té a punt el dispositiu de trànsit per aquests dies de Carnaval i, especialment, per la rua de dissabte a la tarda. Per a tota la gent que accedeixi a Torelló en vehicle privat, es recomanen diverses zones d'aparcament a les entrades del municipi. El mateix dissabte, hi haurà restriccions de trànsit en diversos punts de Torelló.

Si s'accedeix per la C-17 i la carretera de Conanglell, la zona d'estacionament recomanada és el polígon Matabosch. En canvi, si s'entra per l'accés nord de la C-17, per Borgonyà i Vila-seca, les zones de pàrquing més accessibles són davant i darrere de la plaça de l'Estació i a l'avinguda del Castell. Finalment, si s'accedeix a Torelló per la BV-5224, la carretera de Manlleu i la C-37, les zones recomanades són la ronda del Puig, a partir del carrer dels Montcada, i també al solar que hi ha entre els carrers Vallespir, Congost i avinguda del Rosselló.

Pel que fa a les restriccions de trànsit de dissabte, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la zona de l’avinguda de Montserrat a partir de les 8 del matí i en la resta de carrers per on passa la rua i al carrer Collsacabra, a partir de les 4 de la tarda.

També restarà prohibit estacionar al Camí Nou de Can Parrella, passatge dels Esports i passeig Manuel Colomer amb motiu dels actes preparatoris del Terra Endins Festival. I també al carrer Ter, a davant de Can Cata, per ser el lloc de sortida del NitBus.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: