Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La xerrada sobre residus analitza els models futurs de recollida

Xerrada recollida
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.02.20 09:34
Una cinquantena de persones van assistir a la xerrada-debat sobre recollida de residus que va tenir lloc aquest dijous al vespre al Casal Cívic. En el decurs de l’acte es va parlar de les problemàtiques de la recollida a Torelló i es van posar sobre la taula les diferents alternatives i models de futur.

L’alcalde, Marçal Ortuño, va presentar l’acte i va agrair l’assistència, i el regidor de Serveis, Adrià Jaumira, va explicar que aquest any Torelló arriba a l’amortització de la flota de contenidors (que s’acosten, per tant, al final de la seva vida útil) per la qual cosa és un bon moment per repensar el model de futur de recollida selectiva.

La gerent de Recollida de Residus d’Osona, Montse Bosch, va parlar de la situació actual de la recollida a Torelló, en comparació amb altres municipis d’Osona i amb els nivells de reciclatge al conjunt del país.

També es va referir a les problemàtiques concretes de Torelló, des de la saturació de contenidors fins a l’abandonament de trastos vells i andròmines.

Finalment, va exposar les possibilitats dels nous models de futur de recollida, que passen per la identificació de l’usuari, ja sigui a través del porta a porta o de contenidors xipats i tancats, per arribar al model de pagament per generació, és a dir que cadascú paga en funció dels propis nivells de reciclatge.

L’acte va acabar amb un torn obert de preguntes dels assistents.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: