Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La nova Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona Nord donarà servei a Torelló

Presentació oficina energètica 1
Ampliar en una finestra emergent
Presentació oficina energètica 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.02.20 16:28
Aquest matí s'ha presentat, davant del Mercat Municipal de Manlleu, la nova Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona nord, que donarà servei a quatre municipis: Manlleu, Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló. Els alcaldes de les quatre poblacions han explicat els avantatges i detalls del nou servei.

L'Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica, que donava servei a Manlleu des de l'octubre del 2019, amplia ara el seu àmbit d'atenció a Osona Nord i es converteix en itinerant, donant servei a Manlleu, Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere. Es tracta d'un servei dirigit a garantir els drets del consumidor referents a l’estalvi energètic, detecció i reducció de riscos en matèria d’eficiència energètica i d’atenció a les situacions de pobresa energètica.

En el cas de Torelló, l'alcalde, Marçal Ortuño, ha explicat que hi haurà dos punts d'atenció: el Mercat setmanal dels dimecres i el Casal Cívic del carrer Rocaprevera. L'alcalde ha destacat la importància d'un servei que 'facilitarà assessorament tècnic a la població i, especialment, als col·lectius més vulnerables'.

Quan el servei es posi en marxa, s'informarà la ciutadania dels dies i horari que l'Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica estarà operativa a Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: