Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Oberta la inscripció als clubs de lectura de l’Oficina de Català

Data de publicació: 26.01.20 14:01
Una vegada més, l’Oficina de Català de Torelló engega els seus clubs de lectura trimestrals amb la col·laboració de la Biblioteca Dos Rius. Hi ha dues opcions, un llibre de lectura fàcil i un altre de nivell intermedi. Els interessats es poden apuntar a la Biblioteca o a l'Oficina de Català. Aquest trimestre les lectures s’emmarquen en les activitats de celebració del Dia de la Dona.

Els clubs de lectura són una activitat pensada per als alumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua de l’Oficina de Català de Torelló, però està oberta també als usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar. Només cal apuntar-s’hi, a la biblioteca o a l’Oficina de Català.

Hi ha dues opcions per triar: un llibre de lectura fàcil, per als usuaris que comencen a aprendre català (Hola Connie, de Rosa Gallifa) i un de nivell intermedi, per als que ja dominen la llengua (Idriss, la noia del fil de seda, d’Hermínia Mas). Un cop llegits, s'organitza una tertúlia sobre cada llibre, amb les següents dates:

Club de lectura fàcil: Rosa Gallifa. Hola Connie

Llegirem els correus electrònics que s’escriuen la Montse i la seva amiga australiana, la Connie. Una és a Vic, l’altra ha tornat a Austràlia.

La Connie ha de prendre una decisió molt important: es queda al seu país o torna, es casa amb en Jaume i es queda a viure a Catalunya.

Una història d’amistat entre persones de cultures diferents. T’animes a llegir-la?

Només has d’anar a la biblioteca Dos Rius de Torelló i demanar el llibre en préstec. En parlarem tots junts els dia de la tertúlia.

Data de la tertúlia a la biblioteca Dos Rius: dimecres, 4 de març, a les 10.30 h.

Club de lectura intermedi: Hermínia Mas. Idriss, la noia del fil de seda. 12a ed. Edicions del Roure de Can Roca.

Una història d’amor, d’odis i venjança inspirada en les llegendes orientals de la ruta de la seda. Una passejada pels paisatges, els costums i les tradicions de Samarcanda i Bukhara.

Vols saber què li va passar a l’Idriss? Aconseguirà viure amb en Farkhat, el seu estimat? T’animes a llegir-la?

Només has d’anar a la biblioteca Dos Rius de Torelló i demanar el llibre en préstec. En parlarem tots junts els dia de la tertúlia.

Data de la tertúlia a la biblioteca Dos Rius: dimecres, 4 de març, a les 15.30 h.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: