Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest cap de setmana al Cirvianum, Paula Valls presenta el seu nou treball ‘I am’ i Xarxa reposa ‘Romeu i Julieta 2020’

Paula Valls 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.01.20 14:56
Doble ració aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. D’una banda, la manlleuenca Paula Valls presenta el seu nou treball, ‘I am’, en un concert diumenge a les 6 de la tarda. El grup Xarxa, per altre cantó, reposa, dissabte a les 9 del vespre, l’òpera rock ‘Romeu i Julieta’, que es va estrenar la passada Festa Major.

Paula Valls presenta ‘I am’, el seu primer treball de llarga durada, produït per David Soler. Un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen. En un registre diferent al del seu EP de debut ‘Black and white’, s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants, un reflex de la seva accelerada evolució personal, en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és. ‘I am’ beu directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans

En l’apartat teatral, però també amb tocs musicals, dissabte al vespre, el grup Xarxa de Torelló posarà en escena ‘Romeu i Julieta’, l’òpera rock estrenada per la Festa Major. ‘Romeu i Julieta’ és una de les obres més conegudes de la literatura universal. És també una tragèdia d’amor juvenil, apassionat i sense límits. El seu autor, William Shakespeare, presenta el conflicte entre dues famílies –els Montesco i els Capulet– que són enemics irreconciliables des de fa molts anys.

El grup Xarxa ha fet una adaptació pròpia, dirigida per Jordi Torres, en què s’ha convertit l’obra en una òpera rock adreçada a nens i joves i seguint els principis pedagògics que durant aquests 15 anys Xarxa ha intentat inculcar. La música de ‘Romeu i Julieta 2020’ és interpretada en directe.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: