Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Protecció Civil actualitza la fase d'ALERTA dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT

Data de publicació: 21.01.20 09:00
Protecció Civil de la Generalitat ha actualitzat l’alerta del Pla Especial d’Emergències davant l'episodi de vent, neu, onatge i pluges intenses que està afectant bona part del país. Es demana a la població que extremi les precaucions.

Així, continua activat el VENTCAT per les fortes ventades que es preveuen a la meitat est de Catalunya, Pirineu i Prepirineu i, al mateix temps, es suspenen totes les activitats a l'aire lliure al medi natural a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i Catalunya Central. A més, Protecció Civil manté en ALERTA el pla NEUCAT d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, atès que continua la situació de risc per nevades. tot i que es preveu que la cota de neu pugi de 400 cap als 1.000 metres. El pla INUNCAT també està actiu per la previsió de pluges abundants i es recomana estar alerta a les crescudes de rius i torrents.

Davant d'aquesta situació es demana extremar les precaucions a la població i seguir les actualitzacions i evolució de les previsions meteorològiques i dels avisos de Protecció Civil.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: