Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Més de 300 persones assisteixen a la xerrada amb l'esportista Clàudia Galicia al Teatre Cirvianum

Xerrada Clàudia Galicia 14012020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.01.20 11:57
El Teatre Cirvianum va acollir, aquest dimarts a la tarda, la xerrada amb l'esportista torellonenca Clàudia Galícia, organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i especialment dirigida als joves esportistes de les entitats del municipi. Hi van assistir més de 300 persones.

L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño va obrir l'acte amb un breu parlament on va agrair la disponibilitat de l'esportista i va reconèixer la seva àmplia trajectòria. El presentador de la xerrada, el periodista Enric Xicoy, va donar pas a la projecció del documental 'Esport Global - Clàudia Galícia', abans d'iniciar una distesa xerrada amb l'esportista. Durant l'entrevista, Galicia va repassar la seva trajectòria vital remarcant aspectes importants com la compaginació de la vida laboral i esportiva, la importància de les xarxes socials o els valors i el respecte dins del món de l'esport.

L'esquiadora i ciclista va explicar que per ella 'l'èxit no és el resultat final en una competició' i va compartir algunes de les interioritats de les seves disciplines. L'esportista torellonenca també va remarcar que en els esports que practica no ha patit mai discriminació pel fet de ser dona i ho atribueix al fet que són esports minoritaris.

L'acte va acabar amb un intens torn obert de preguntes del públic que va assistir a la xerrada.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: