Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dissabte, segona Deriva Nocturna-Ruta Lila per detectar i combatre punts foscos de cara a Carnaval

Ruta Lila 11012020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.01.20 14:40
Des de la Campanya de prevenció 'Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te!' i conjuntament amb el col·lectiu Deriva Mussol, es convida a la ciutadania a participar en la segona acció del projecte Deriva Nocturna/Ruta Lila. El passat 14 de desembre es va fer la primera caminada per detectar punts foscos i crear rutes segures per Carnaval, i aquest dissabte 11 de gener, a les 8 del vespre, es farà la segona. L'activitat l'organitza Carnaval de Terra Endins, l'Ajuntament de Torelló, Pla de Barris i Deriva Mussol.

Deriva Nocturna/Ruta Lila té com a objectiu fer una caminada per tal de detectar punts foscos i trajectes que la gent utilitza per Carnaval per tal de crear rutes segures de retorn a casa i millorar la il·luminació i la distribució del mobiliari urbà que es col·loca de forma expressa per la rua.

La caminada de dissabte començarà a les 8 del vespre a la plaça de Joanot Martorell. Després de la ruta, hi ha prevista una xerrada i un piscolabis. Tot és gratuït però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. Us podeu apuntar al correu info@carnavaltorello.cat, fins divendres 10 de gener a les 14 h.

Bio Deriva Mussol

Deriva Mussol són en Jordi Lafon i l’Eva Marichalar-Freixa en col·laboració amb les persones que participen en les seves propostes.

De les respectives trajectòries en arts visuals, arts performàtiques i educació sorgeix l’interès en caminar i la deriva com a formes d’explorar possibilitats de creació i aprenentatge en contextos contemporanis.

Els agrada generar accions i compartir espais oberts, permeables i en moviment. Deriva Mussol forma part del Projecte Viver d’ACVic, Centre d’Arts Contemporànies de Vic. Més informació a www.derivamussol.net

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: