Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

37 joves van participar en la trobada de delegats i delegades de Torelló

Data de publicació: 17.12.19 13:42
El passat divendres 13 de desembre el Torelló Jove va organitzar una nova edició de la trobada de delegats i delegades del municipi. Hi van participar 37 joves, 28 alumnes de l’Institut Cirviànum i 9 de l’IE Marta Mata.

Es tracta d’una formació pràctica i vivencial on els delegats i les delegades van ser protagonistes de l’activitat tot participant d’experiències que fomentaven el coneixement i la reflexió. En aquesta edició a les persones participants se’ls va fer entrega de la documentació dels tallers en un llapis de memòria, contribuint al respecte per al medi ambient i l’estalvi de paper.

El fet de ser escollit delegat o delegada de classe comporta la responsabilitat de representar els companys i companyes de classe davant el professorat, l’equip directiu del centre i les altres classes. Per tant, el paper dels delegats i delegades és d’especial importància, tant per la seva tasca i funcions, com pels valors i actituds que es poden derivar d’aquestes funcions: la cohesió del grup-classe, l’escolta activa, la presa de decisions, ser bons comunicadors, la resolució de conflictes a partir d’una actitud col·laboradora i positiva, la participació i la motivació i tot mantenint sempre el respecte per la diferència i per motiu de gènere.

La trobada de delegats i delegades forma part d’un dels cinc eixos de treball del Pla Local de Joventut 2017-2021, l’Eix de Participació i Oci. La Trobada és un espai de participació jove que a més de contribuir a la millora de competències, aprenen a prendre decisions importants i com dur-les a terme en la tasca que tenen encomanada però també en moltes de les decisions que hauran d’anar prenent al llarg de la vida.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: