Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Torelló Jove promou tres xerrades d’orientació acadèmica i professional a l’Institut Cirviànum

Data de publicació: 26.11.19 15:19
Per aquest curs 2019-2020 l’Institut Cirviànum i el Torelló Jove han preparat tres xerrades, una per trimestre, per l’alumnat de primer de Batxillerat d'aquest centre educatiu. La primera s'iniciarà aquest divendres, 29 de novembre.

Aquesta proposta educativa sorgeix de les tutores de primer de Batxillerat, que observen que l’alumnat agrairia tenir més informació dels diferents estudis postobligatoris existents, les vies d’accés i la continuïtat d’aquests estudis. En acabar la Secundària obligatòria ja van prendre una decisió important triant els estudis que estan cursant actualment, però segueixen estant en el procés d’anar perfilant el seu futur acadèmic i professional vinculat a les seves competències.

Les xerrades es faran en dies i hores de tutoria i, tenint en compte que hi ha tres grups per classe, cada xerrada es repetirà tres vegades. Les dates de la primera seran aquest divendres 29 de novembre i els dies 11 i 12 de desembre per fer un recorregut sobre els diferents ensenyaments postobligatoris superiors no universitaris (Cicles Formatius d'FP i ensenyaments de règim especial) i els Graus Universitaris. Es posarà un especial èmfasi en els Cicles.

La segona xerrada, prevista pel mes de març del 2020 i la tercera, al mes de juny de 2020, seran per conèixer els graus universitaris per branques, les vies d’accés, durada, etc. Aquestes xerrades d’orientació acadèmica i professional que es fan a les aules podran acompanyar-se d’una orientació més personalitzada al servei del Torelló Jove.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: