Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Bona participació en el dinar d’empreses del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Dinar empreses 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.11.19 14:18
32 persones van participar el passat divendres a Orís en el Dinar d’empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. L’acte, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i pel seu Servei d’Empresa, es consolida com a punt de trobada de les empreses del territori. Entre altres responsables polítics, l'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño.

El dinar d'empreses és un espai de col·loqui on es tracten temes relacionats amb l’actualitat empresarial, es donen a conèixer de primera mà les inquietuds i preocupacions i s’intercanvien impressions amb representants polítics i empresarials del territori.

L’alcalde d’Orís, Arnau Basco, va donar la benvinguda a les trenta-dues persones assistents i tot seguit va tenir lloc la xerrada sobre “Què és i què no és la transformació digital a les empreses”, a càrrec de Genís Roca, president i soci de Roca Salvatella, experts en transformació digital. Va enfocar, a manera de reflexió, sobre què és i què no és la transformació digital a partir de l’evolució i transformació de la societat en general i a les empreses a partir de l’entrada de la internet a les nostres vides.

L’acte de tancament va anar a càrrec de David Solà, alcalde de Sant Quirze de Besora i president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: