Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La 4a Festa de l'Esport premia més de 130 esportistes

Premiats 4a Festa de l'Esport
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.11.19 16:08
Aquest diumenge a la tarda va tenir lloc a la Sala Polivalent de Torelló, la quarta edició de la Festa de l'Esport. Durant la gala, organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, es va fer el lliurament dels reconeixements corresponents a la temporada 2018-2019. Hi va haver premis per a més de 130 esportistes del municipi.

La 4a Festa de l'Esport, presentada per Xevi Sala i Ricardo van Gelderen, va comptar amb l'assistència d'unes 300 persones, entre esportistes guardonats i acompanyants. Durant l'acte, hi va haver les intervencions de l'alcalde, Marçal Ortuño i el regidor d’Esports, David Sánchez. Ells dos i el regidor de Serveis Territorials, Adrià Jaumira, van ser els encarregats de fer l'entrega dels guardons.

Durant la Festa de l'Esport es van premiar més de 130 esportistes, tant d’esports individuals com d’equip, de més de 10 entitats esportives del municipi. Els premis estaven dividits en tres categories: a la trajectòria esportiva, al mèrit esportiu i a la promoció i foment de l'esport.

A més, es van fer dos reconeixements especials, un pels mestres d’Educació Física de les escoles de primària de Torelló, per la seva participació en l’organització de les Jornades Esportives Escolars i l’altre per membres de l’associació ADFO Torelló, per haver participat en diverses jornades esportives d’esports adaptats.

També es va aprofitar l’acte per presentar el nou projecte 'Sumem Salut, Sumem KM', impulsat per la regidoria d’Esports en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’Equip d’Atenció Primària de la Vall del Ges i l’Associació Gent Gran en Marxa. Es tracta d’un projecte que pretén englobar diferents iniciatives, que ja es realitzaven, sota un mateix paraigua. Són els Dijous Saludables organitzats pel CAP (caminades que es realitzen cada dijous amb sortida des del Centre d’Atenció Primària), les caminades organitzades per l’Associació Gent Gran en Marxa (es realitzen 1 dijous al mes amb sortida del Casal Cívic de Torelló) i les caminades organitzades per la Diputació de Barcelona. L'objectiu de les activitats de 'Sumem Salut, Sumem KM' és fomentar la salut a través de diferents activitats setmanals o periòdiques.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: