Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló commemora amb diverses activitats el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Cartell 25N 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.11.19 09:08
L’Ajuntament de Torelló ha organitzat un seguit d’actes amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista. L’objectiu és sensibilitzar, conscienciar i mostrar al conjunt de la ciutadania el rebuig a les violències masclistes. Des d'aquest dilluns 25 de novembre i fins el 2 de desembre, la façana de la Casa de la Vila estarà iluminada de color lila. Aquest dilluns també es farà una acció protesta al pas zebra de la plaça Sant Fortià.

Aquest mateix dilluns dia 25 es farà, també, una acció protesta contra la violència de gènere a partir de l'obra 'Secret Strike', d'Alícia Framis. Començarà a dos quarts de 7 de la tarda, al pas zebra de la plaça Sant Fortià.

Pel dimarts 26 de novembre, el Museu de la Torneria acollirà el concert 'Cançons que curen', a càrrec de la cantant Miona. També s'inclou en el programa d'activitats la projecció de cinema del Cicle Gaudí, que tindrà lloc el dijous 28, a les 9 de la nit, al cinema El Casal. Es tracta de la pel·lícula 'Me llamo violeta', de Marc Parramon i David Fernández de Castro.

Les dues últimes activitats del programa es faran al mes de desembre. El dia 11 de desembre, la Biblioteca Dos Rius acollirà la presentació del llibre 'Dela poma a la pantalla. Amor, sexe i desig a l'època digital'. El presentarà la mateixa autora, Marta Roqueta-Fernàndez. Finalment, el 16 de desembre, es farà al Casal Cívic la conferència 'L'home que no hauríem de ser', a càrrec d'Octavio Salazar Benítez, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Còrdova i membre de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: