Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Obert el termini per accedir a una plaça d'administratiu/iva en pràctiques vinculada al Programa de Garantia Juvenil

Data de publicació: 25.10.19 12:14
L'Ajuntament de Torelló ha obert el termini per accedir a una oferta de treball d'administratiu/iva vinculada al Programa de Garantia Juvenil. Poden optar a aquest lloc de treball, persones menors de 30 anys que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Es poden presentar sol·licituds fins al dilluns 28 d'octubre.

Es tracta d'un contracte en pràctiques de sis mesos de durada per donar suport a l'àrea econòmica i financera de l'Ajuntament. Les persones interessades han de tenir una Formació de Grau - ADE, Empresarials i/o Econòmiques o bé CFGS en el sector de Gestió Administratiu. A més, han d'estar inscrites al SOC i al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament i ser beneficiaris de la Garantia Juvenil.

Les persones interessades poden obtenir més informació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament de Torelló, a la Cooperativa, carrer Enric Prat de la Riba, 17-19, 1r pis. També trucant al Tel. 93.850.53.13 o enviant un correu electrònic a l'adreça aliguepc@ajtorello.cat.

Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Torelló participa al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. Dins d’aquest programa, s’ofereixen contractes en pràctiques de sis mesos per a joves titulats que busquen una primera experiència professional.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: