Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Solitudes', de la companyia basca Kulunka Teatro, és la proposta d'aquest dissabte al Teatre Cirvianum

Solitudes 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.10.19 15:49
Aquesta setmana, dimarts 1 d'octubre, es va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. Coincidint amb aquesta jornada, el Teatre Cirvianum acull aquest dissabte, a les 9 de la nit, la representació de l'obra 'Solitudes', de la companya basca Kulunka Teatro. Mereixedora de dos premis MAX l'any passat, 'Solitudes' reflexiona sobre la solitud de la vellesa.

Es tracta d'un espectacle de teatre de gest amb màscares que ens parla de la solitud en la vellesa, de la necessitat d'acompanyament i el paper de la família.... o altres persones properes, i que va ser mereixedor de dos Premis MAX l'any passat, concretament els de millor espectacle de teatre i millor composició musical.

Amb direcció d'Iñaki Rikarte i interpretació de Garbiñe Insausti, José Dault i Edu Cárcamo, 'Solitudes' és un viatge per universos quotidians que, combinant de forma magistral la gravetat amb el somriure commou, sorprèn i emociona.

Un ancià, la principal il·lusió a la vida del qual era jugar a cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. La seva família, fill i neta, se'n fa càrrec. Tot i esforçar-se tant com poden, l’atenen però no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer-los entendre que l’únic que necessita és companyia, encara que sigui jugant a cartes tal com ho solia fer. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar algú amb qui jugar, i troba com a única companya una prostituta primerenca. Quan el fill descobreix la prostituta a casa, desencadena una sèrie d’esdeveniments crucials en la vida d’aquests tres personatges.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: