Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Gairebé 200 alumnes a la bicicletada escolar de la Setmana Europea de la Mobilitat

Bicicletada escolar 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Bicicletada escolar 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Bicicletada escolar 2019-3
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.09.19 14:38
Aquest matí s'ha celebrat la segona activitat de la Setmana Europea de la Mobilitat a Torelló. Es tracta d'una bicicletada escolar dirigida als alumnes de sisè del municipi. Hi han participat gairebé 200 alumnes, que han fet un recorregut d'uns vuit quilòmetres de distància. Demà dissabte, les activitats seguiran a la plaça Nova tot i que amb canvis per la previsió de pluja.

La bicicletada d'aquest matí ha comptat amb representació de les classes de sisè de les cinc escoles del municipi: Dr. Fortià Solà, Rocaprevera, Sagrats Cors, Vall del Ges i Marta Mata. Els alumnes han sortit de cada centre i s'han trobat a la zona verda del final del carrer València. Des d'allà han iniciat un recorregut d'uns vuit quilòmetres de distància, amb parada per esmorzar a la zona esportiva i final al parc de l'Alzinar.

El nombrós grup de ciclistes ha estat acompanyat en tot moment per la Policia Local, Protecció Civil, Agents Cívics i tècnics i personal de l'Ajuntament, que han vetllat pel bon transcurs de la pedalada. També s'ha comptat amb la presència del regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira.

Demà dissabte, segueixen les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a Torelló amb actes durant el matí a la Plaça Nova, tot i que la pluja prevista ja ha provocat canvis en el programa d'actes. Així, el circuit de patinets dirigit a infants i joves de 6 a 14 anys, previst per les 10.30 h, s'ha anul·lat. En canvi, la prova de conducció amb un vehicle elèctric es faria igual si plou, tot i que la carpa on la gent s'ha d'inscriure es traslladaria a l'entrada del Teatre Cirvianum. I la taula rodona, prevista a les 12 del migdia amb representants de Som Mobilitat, Perquè no ens fotin el tren i Osona amb bici, també es faria dins del Cirvianum.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: