Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

AlTer Cinema projecta demà dijous el documental 'Searching for Sugar Man' en la sessió especial Festus

AlTer Cinema Festus 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.07.19 10:24
Aquest dijous 4 de juliol, AlTer Cinema ha previst una sessió especial de cinema documental coincidint amb l'inici, un dia després, de la 22a edició del Festus, el Festival d'arts al carrer de Torelló. Es tracta del documental 'Searching for Sugar Man', dedicat a la trajectòria del músic Sixto Rodríguez. Aquest documental va rebre l'Òscar i el premi BAFTA al millor documental l'any 2012. També va ser premiat a Sundance. La projecció, al cinema El Casal, començarà a les 9 de la nit i es farà en versió original substitulada.

'Searching for Sugar Man', amb guió i direcció de Malik Bendjelloul, explica la història de Sixto Rodríguez, un misteriós músic que va ser descobert a finals dels anys 60 del segle passat per dos productors que varen quedar fascinats per la seva música i les lletres de les cançons.

Varen gravar dos discos que no varen tenir èxit i el cantant va desaparèixer enmig de rumors de suïcidi. Anys més tard dos fans del cantant van voler investigar què havia passat amb Rodríguez i varen descobrir una història extraordinària.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: