Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comunicat de l'Ajuntament de Torelló sobre les mesures preventives durant l'onada de calor

Data de publicació: 27.06.19 20:30
Davant l'onada de calor que afecta el nostre país aquests dies, alguns municipis han posat en marxa mesures de prevenció excepcionals dirigides a protegir als grups de població més vulnerables de les altes temperatures. Des de la Generalitat i Protecció Civil es recomana que, si cal, aquestes persones puguin passar les hores centrals del dia en espais tancats i refrigerats. En el cas de Torelló, l'Ajuntament recomana com a espais més indicats i oberts a la ciutadania el Casal Cívic i la Biblioteca Dos Rius.

Pel que fa a les peticions que han fet alguns grups polítics per tal que la piscina d'estiu sigui gratuïta durant aquests dies, la mesura no es podrà aplicar aquest any ja que les ordenances fiscals aprovades pel 2019 no ho recullen per escrit i no hi ha la possibilitat legal de canviar-ho. En tot cas, l'equip de govern de l'Ajuntament es compromet a afegir aquest supòsit en les ordenances fiscals que s'hauran d'aprovar pel 2020 i fer que aquesta mesura de la gratuïtat de la piscina en casos d'onada de calor s'incorpori al protocol d'actuació que s'apliqui en aquests casos.

Des del consistori es demana a la població que extremi les precaucions en les activitats a l'aire lliure, que limiti l'exposició al sol i les altes temperatures durant les hores centrals del dia i que segueixi les recomanacions i la informació que s'està donant des de Protecció Civil i des dels canals de comunicació de l'Ajuntament.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: