Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

18 joves inicien el curs de premonitor que organitza el Torelló Jove

Inici curs premonitor 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.06.19 11:10
Aquesta setmana ha començat el curs de premonitor en el lleure que organitza el Torelló Jove. El curs està adreçat a nois i noies d'entre 14 a 17 anys i enguany compta amb la participació de 18 joves. El nou regidor de Joventut, Xavier Lozano va assistir a l'acte de presentació del curs.

La presentació del curs es va fer el passat dimarts al matí, amb la presència del nou regidor de Joventut, Xavier Lozano, que va explicar en primera persona la importància de l’educació en el lleure, àmbit en què ell s’ha format i col·laborat de manera voluntària durant anys, en especial des de l’àmbit de l’escoltisme i també com a monitor de la Ludoteca de Torelló.

Lozano va engrescar a tothom a gaudir del curs, va agrair-los la seva participació i l'organització del curs per part del Torelló Jove. Tot seguit, l'empresa Quiràlia, que s’encarrega de la formació i l’organització de les pràctiques, va donar el tret de sortida al curs.

El curs de premonitor en el lleure consta de 40 hores, 20 de formació lectiva teòrica, que es fa els matins de dimarts i dijous a La Cooperativa i 20 de formació pràctica. Les pràctiques es fan en diferents centres i entitats del municipi que durant juny i juliol organitzen casals i campus d’estiu.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: