Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Cooperativa Club VDG rep els diplomes del seu projecte CuEmE d'emprenedoria

Diplomes Cueme 2019 I
Ampliar en una finestra emergent
Diplomes Cueme 2019 II
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.06.19 15:20
La Cooperativa CLUB VDG de l’escola Vall del Ges va finalitzar amb èxit el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola. La setmana passada van rebre els diplomes de participació de mans de la nova regidora d'Educació, Núria Montanyà.

En el tram final del seu projecte de Cooperativa CLUB VDG, els alumnes de l'escola Vall del Ges que participaven en el projecte van entregar part dels beneficis de la venda de productes al mercat setmanal de Torelló a la Protectora d’Animals d’Osona. I amb la resta de beneficis van organitzar un parell d’activitats lúdiques.

La regidora d’Educació, Núria Montanyà va ser l'encarregada de fer entrega als socis/es de la cooperativa, dels diplomes que els reconeix la participació en el projecte CuEmE. Els alumnes de 5è de primària li van explicar què han après i què els hi ha aportat el fet de crear una cooperativa. Treball en equip, creativitat, responsabilitat, recompenses i sobretot aprendre divertint-se.

Culmina així un any més el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola desenvolupat i coordinat per l’escola Vall del Ges, l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: