Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La dotzena beca Segimon Serrallonga permetrà a Ferran Planas cursar un Màster en Musicologia de Gènere

Lliurament Beca Segimon Serrallonga 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.06.19 10:13
L’acte de lliurament de la beca d'ampliació d'estudis en universitats estrangeres es va celebrar dissabte a la Sala Noble de Can Parrella i va comptar amb una conferència d'Anna Segura, Doctora en Psicologia clínica i de la salut per la Universitat de Barcelona, guanyadora de la beca l’any 2016.

La dotzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres se la va endur Ferran Planas, que estudiarà a la Universitat de Hannover (Alemanya) un Màster en Musicologia de Gènere.

La Sala Noble de Can Parrella es va omplir dissabte en l’acte de proclamació del veredicte d’aquest certamen. L’acte va comptar amb la conferència 'Segimon Serrallonga, en clau de futur”, a càrrec d’Anna Segura Montagut, Doctora en Psicologia clínica i de la salut per la Universitat de Barcelona, guanyadora de la beca l’any 2016. Durant l'acte també va intervenir, en nom del jurat, la filòloga i professora de la UB, Rosa Sayós.

La cerimònia de lliurament de la beca va comptar amb la presència del nou regidor de Cultura, Xavier Lozano i de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, que va destacar l'exemple de Segimon Serrallonga i la voluntat del consistori de 'potenciar i donar la continuïtat que es mereix a una iniciativa educativa tan destacada'.

L'alcalde també va voler agrair la col·laboració de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i a la Xarxa Vives d’Universitats, als membres del jurat, i als responsables de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

La beca Segimon Serrallonga es va crear l’any 2006 i es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. La seva dotació és de 8.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció. En l’organització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Torelló ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya en tasques d’assessorament i difusió.

La Comissió de Selecció de la beca ha estat formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Anna Palomo, doctora en Història de l’Art i professora de la UVicUCC; Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora emèrita de la UB; Felip Vidal, doctor en comunicació audiovisual i publicitat, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de Vic i professor col·laborador de la UOC; i Ramon Farrés, doctor en traducció i professor de la UAB.

Fotografia: Laura Bayer

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: