Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Del 25 al 28 de juny, reasfaltat d'un tram del carrer Montesquiu i de l'espai de vorera de la baixada del carrer Bonavista

Data de publicació: 20.06.19 09:44
La setmana vinent, a partir del dimarts 25 i fins al divendres 28 de juny es procedirà a executar les obres de reasfaltat del tram del carrer Montesquiu entre la carretera de Conanglell i el carrer Canigó. L'actuació també inclou la retirada dels reductors de velocitat i el repintat de la senyalització horitzontal de tota la zona afectada.

Aquestes obres de reasfaltat obligaran també a canviar de lloc els contenidors de brossa que hi ha a la zona reasfaltada. Es tracta d'una àrea d’aportació que hi ha entre els carrers de Puigdecanet i Núria. Provisionalment, s'ubicaran al carrer Núria, davant del número 36, just després del pas de vianants.

Aprofitant l'actuació al carrer Montesquiu, durant aquests mateixos dies es col·locarà asfalt de color en el tram de vorera de la baixada del carrer Bonavista, des del carrer Tarragona fins a la carretera de Conanglell. Aquest reasfaltat parcial servirà per delimitar la vorera per a vianants i separar-la de l'espai per a vehicles.

Durant els dies que es fan aquestes actuacions de reasfaltat, no es podrà circular pels carrers afectats per les obres.

L’empresa adjudicatària, que és Construccions Deumal SA, col·locarà avui mateix la senyalització d’avís de prohibició d’estacionament a tota la zona afectada per les obres.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: