Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Dissabte 22 de juny s'anunciarà el veredicte de la beca Segimon Serrallonga

Beca Segimon Serrallonga 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.06.19 11:48
La Sala Noble de Can Parrella acollirà, el pròxim dissabte 22 de juny, a 2/4 de 12 del migdia, l'acte de proclamació del veredicte de la dotzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres. El certamen el convoca l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya. Enguany s'han presentat 11 treballs.

La Beca Segimon Serrallonga compleix la dotzena edició, amb l'acte de lliurament que tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de juny, a 2/4 de 12 del migdia, a la Sala Noble de Can Parrella. Durant la sessió de lliurament, tindrà lloc la conferència 'Segimon Serrallonga, en clau de futur”, a càrrec d’Anna Segura Montagut, Doctora en Psicologia clínica i de la salut per la Universitat de Barcelona, guanyadora de la beca l’any 2016.

La beca Segimon Serrallonga, creada l’any 2006, es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. La seva dotació és de 8.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció. En l’organització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya en tasques d’assessorament i difusió.

La Comissió de Selecció ha estat formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Anna Palomo, doctora en Història de l’Art i professora de la UVicUCC; Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora emèrita de la UB; Felip Vidal, doctor en comunicació audiovisual i publicitat, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de Vic i professor col·laborador de la UOC; i Ramon Farrés, doctor en traducció i professor de la UAB.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: