Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Dissabte a les 12 del migdia, sessió constitutiva del nou Ajuntament

Data de publicació: 13.06.19 15:25
La sala noble de Can Parrella acollirà, aquest dissabte, 15 de juny, a les 12 del migdia, la sessió constitutiva de la nova corporació municipal i l'elecció i presa de possessió del nou alcalde.

El protocol de la sessió, un cop s’hagi declarat oberta, començarà amb la constitució de la mesa d’edat, formada pel regidor de més edat, el regidor de menys edat, i el secretari de la corporació municipal. Posteriorment els regidors electes presentaran les credencials i hauran de fer el jurament o promesa de les obligacions del càrrec per tal que quedi constituïda la corporació.

Després, es farà la proclamació de les candidatures presentades per a l’elecció de l’alcalde i es procedirà a la votació de caràcter secret. Acabat l’escrutini, el president de la mesa d’edat declararà proclamat el nou alcalde, que haurà de jurar o prometre el càrrec i ocuparà la presidència, alhora que li farà lliurament de la vara d'alcalde.

Seguidament l’alcalde cedirà la paraula als portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal per poder explicar el seu vot. Després, el nou alcalde pronunciarà el pertinent discurs. L’acte acabarà quan l’alcalde faci lliurament del pin d’or amb l’escut de l’Ajuntament de Torelló, als nous membres del Consistori.

Els regidors d’aquesta legislatura són:

Marçal Ortuño, Núria Montanyà, Xavier Lozano, Elisabet Viñas, Adrià Jaumira, Mercè Faja i David Sánchez, d'ERC-Junts per Torelló-AM; Francesc Manrique, Maria Àngels Casals, Jordi Casanova, Elena Crespi i Jordi Casas de CUP-SP; Neus Codina, Sebastià Raurell i Jordi Rosell, de JuntsxCat; i Joan Carmona i Roser Roma, del PSC.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: